Kategóriák

AJÁNDÉK CSOMAGOLÁS

Ajándék csomagolás

Mindenkinek jólesik, ha olyan ajándékot kap, melyet az ajándékozó saját maga készített, vagy az ajándék magán viseli az átadó keze nyomát. Készíthetünk tehát magunk is ajándékot, de az ajándékcsomagolás is egy olyan lehetőség, amivel egyedivé tudjuk tenni az ajándékunkat. Egy gondosan és igényesen kivitelezett ajándékcsomagolás jól tudja tükrözni mindazt az időt, amelyet az elkészítésére fordítunk. Ilyen esetben lehet különböző technikákat és alapanyagokat használni.

Ha azonban a táskák kategóriában található Envirosax táskákat használjuk ajándékcsomagoláshoz, akkor két dolgot is ötvözünk egyben. Egyrészről egy szépen kivitelezett ajándékcsomagolásban tudjuk a meglepetésünket átadni, másrészről az átadott ajándékcsomagolás ajándék is lesz egyben.

Kattints a képekre a csomagolási technikák megtekintéséhez lent!

Virág, könyv, édesség, ital. Ezek azok a dolgok, amiket a leggyakrabban ajándékozunk egy egyszerű baráti látogatás, névnapi köszöntés, stb alkalmával. Mindenki szeretne azonban olyan ajándékot átadni, amin érződik az, hogy fontos számára a megajándékozott.

Ilyen esetekben az időnk az, amellyel, mint plusz, tudjuk kifejezni a megajándékozott felé szeretetünket.
Hogyan alakíthatjuk időnket egy palack borosüveg esetében szeretetté?
Erre egy mód van: egy igényesen és saját kezűleg!! elkészített ajándékcsomagolás formájában.
Ne spóroljunk tehát sosem az ajándékcsomagoláson!
Egy gondosan és igényesen kivitelezett ajándékcsomagolás hűen tükrözi a ráfordított időt. Számos ajándékcsomagolási ötlet és alapanyag közül választhatunk. Van azonban olyan lehetőség, amely az ajándékcsomagolások közül is kiemelkedik.
Adjuk át ajándékunkat olyan csomagolásban, ahol az ajándékcsomagolás maga az ajándék is egyben.
A táskák kategóriában található Envirosax táskákkal könnyen és gyorsan tudunk számos dologra egyedi ajándékcsomagolást varázsolni. Kategóriákra bontottuk az egyes becsomagolható dolgokat, a látogatónak nincs más dolga, mint méretben és formában az általa választott ajándékhoz hasonló ajándékcsomagolási ötletet keresni.

Kattints a képekre a csomagolási technikák megtekintéséhez lent!

Egy szép kaspóban nagyon jól mutat bármelyik orchidea. Az orchidea manapság amúgy is igen kedvelt virág.Felmerülhet azonban számos kérdés:

Mi van, ha a megajándékozottnak már van üres kaspója orchideához? Milyen kaspója van? Passzol ez a szín a lakásához? Elfér ez a polcán? jaj nincs olyan színű, amilyet ő szeret, ezek közül mégis melyik lenne a kevésbé rossz?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések mindnyájunkban felmerülnek bármelyik ajándékvásárlás során.
Hogyan lehetne ezt a legegyszerűbben kiküszöbölni?
Gondoljunk egy merészet, és adjuk át a virágunkat valamilyen eddig teljesen szokatlan ajándékcsomagolásban.
A Táskák kategóriában található Envirosax táskákkal egyedi ajándékcsomagolást lehet megvalósítani. Olyat, amely nemcsak ajándékcsomagolás, hanem ajándék is egyben.

Kattints a képekre a csomagolási technikák megtekintéséhez itt!

100% eredetiség, Tamaris klikk

Árukereső értékelések


Bugatti Men

Vásárlóink írták rólunk
  • Szupergyors, segítőkész partner, a termékleíráshoz híven minőségi, márkás, EREDETI nagyon szép termékkel, nagyon kedvező áron! A tegnap megrendelt cipőt már ma délben a kezemben tartottam!!! Sokan példát vehetnének róla!!! Maximálisan elégedett vagyok! Szívből ajánlom mindenkinek!!!! Csak +++++++++! Még biztosan találkozunk! :) Köszönöm! "Mrencsi"

  • Az adásvételről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, minden tekintetben. Gyors, korrekt, kommunikatív, kedves eladó, a vásárolt áru pedig tökéletes. Köszönök mindent. Az eladót szívből ajánlom!:)))) "Hecate70"

  • Gyorsabban ideért, mint a gondolat. :) Köszönöm szépen, nagyon szép a termék!  Szupergyors, pontos, megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek. "Evitta"

  • Gyönyörűséges. Köszönöm Köszönöm! ++++++++ "Betty-a"

  • Gyors, korrekt eladó, minőségi áruval. Minden rendben, mint mindig! :) "Giorgio2"


További vevői vélemények itt >>

 

ZOPIM CHAT

Lájkolj minket!