Kategóriák

Női csizma erős vádlira XL

Csizma vastag vádlira

 

Az átlagosnál vastagabb a vádlid? Ne csüggedj, mert mi neked is tudunk ajánlani csizmát többféle márkából és stílusból! Véleményünk szerint mindenféle alkatú nőnek joga van csinosan öltözködni, ezért hoztuk létre ezt a kategóriát.

Egy modern nő napja általában egész napos rohanásból áll és a nap végére igen csak elfárad a lábunk. A mindennapjaink könnyítése érdekében a gyártók arra törekednek, hogy minél kényelmesebb, minél innovatívabb és minél stílusosabb vastag vádlis csizmát alkossanak neked!  Vastag vádlis csizma kínálatunkban különféle fazonú, színű és szárhosszúságú darabokat találsz. Legyen az kerek vagy hegyes orrú modell, magas sarkú, lapos vagy telitalpú csizma, egy XL szárral rendelkező csizma kitűnő választás a számodra! Divatosak, stílusosak, tartósak. Az általunk forgalmazott vastag vádlis csizmák nem csak a legutóbbi trendnek felelnek meg, hanem időtállóak is, annak érdekében hogy évek múltán is büszkén viselhessék a vásárlók. A fiatalabb és idősebb korosztály egyaránt megtalálja az ízlésének, egyéniségének, stílusának megfelelő XL csizmát.

Ha nem csak egy szezonra keresel téli lábravalót, görgess lejjebb és tekintsd meg vastag vádlis szárú csizma kínálatunkat!

 

XL szárú csizmáink divatosak és kiváló ár-érték arányúak!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
100% eredetiség, Tamaris klikk

Árukereső értékelések
Vásárlóink írták rólunk
  • Szupergyors, segítőkész partner, a termékleíráshoz híven minőségi, márkás, EREDETI nagyon szép termékkel, nagyon kedvező áron! A tegnap megrendelt cipőt már ma délben a kezemben tartottam!!! Sokan példát vehetnének róla!!! Maximálisan elégedett vagyok! Szívből ajánlom mindenkinek!!!! Csak +++++++++! Még biztosan találkozunk! :) Köszönöm! "Mrencsi"

  • Az adásvételről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, minden tekintetben. Gyors, korrekt, kommunikatív, kedves eladó, a vásárolt áru pedig tökéletes. Köszönök mindent. Az eladót szívből ajánlom!:)))) "Hecate70"

  • Gyorsabban ideért, mint a gondolat. :) Köszönöm szépen, nagyon szép a termék!  Szupergyors, pontos, megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek. "Evitta"

  • Gyönyörűséges. Köszönöm Köszönöm! ++++++++ "Betty-a"

  • Gyors, korrekt eladó, minőségi áruval. Minden rendben, mint mindig! :) "Giorgio2"


További vevői vélemények itt >>

 

Lájkolj minket!