Termékek Menü
0
Kategóriák
Ön itt jár: > >

SZÁLLÍTÁS

A termékek Magyarországon vannak készleten, így 1-5 munkanapon belül kiszállításra kerülnek a megrendelésen megadott Szállítási címre.

Minden esetben telefonon vagy e-mailben jelezzük a vásárlóinknak, melyik napon szállítjuk megrendelését.
Ez időpontig lehetősége van esetleg címet változtatni, illetve időintervallumot megadni, amikor az adott címen tartózkodik.
Ha esetleg a futár mégsem találná Önt a megadott címen, telefonon keresni fogja, hogy pontosítsanak egy újabb időpontot. 

Lehetősége van megadni egy másik címen élő családtagjának, szomszédjának, vagy munkatársának elérhetőségeit megadni szállítási címnek, ez esetben az ő nevét címét telefonszámát írja be a szállítási címhez, hogy a futár vele tudjon egyeztetni.Ilyenkor célszerű bankkártyával, vagy előre utalással fizetni a terméket, hogy a megkért személyt pénzkezeléssel ne terhelje a Ön vásárlása.

Így Önnek nem kell aggódnia a szállítással és a termék átvételével kapcsolatban!

SZÁLLÍTÁS ELŐRE FIZETÉSSEL: BANKKÁRTYÁVAL, VAGY ELŐREUTALÁSSAL

Bankkártyás fizetéssel a fizetés megtörténte után azonnal, előre utalás mellett az átutalt összeg számlánkra történő beérkezése után azonnal indítjuk a megrendelt terméket,
ha ez munkanapon 15 óráig megtörténik.
A szállítás költsége 20.000 Ft értékű rendelés esetén INGYENES, illetve az alatt 1.000 Ft.

Előre utalását az alábbi bankszámlánkra kérjük teljesíteni:

                   Star Rex 23 Bt.       CIB Bank           10701599-45930401-51100005
                                 
Jelenleg kizárólag Magyarország határain belül tudjuk biztosítani a termékek szállítást!

SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL

Megvásárolt termékét igény szerint utánvéttel is átveheti, melynek szállítási költsége 20.000 Ft értékű rendelés esetén INGYENES, illetve az alatt 1.000 Ft.

Jelenleg kizárólag Magyarország határain belül tudjuk biztosítani a termékek szállítást!


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Megvásárolt termékét lehetősége van személyesen átvenni budapesti üzletünkben.
​Címünk: 1193 Budapest, Üllői út 266. (Star Rex 23 Bt. Arany Elefánt cipő, -táska, -ajándékbolt)  Kövessen bennünket Facebook-on is >>

100% eredetiség
Árukereső értékelések
Vásárlóink írták rólunk
  • Szupergyors, segítőkész partner, a termékleíráshoz híven minőségi, márkás, EREDETI nagyon szép termékkel, nagyon kedvező áron! A tegnap megrendelt cipőt már ma délben a kezemben tartottam!!! Sokan példát vehetnének róla!!! Maximálisan elégedett vagyok! Szívből ajánlom mindenkinek!!!! Csak +++++++++! Még biztosan találkozunk! :) Köszönöm! "Mrencsi"

  • Az adásvételről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, minden tekintetben. Gyors, korrekt, kommunikatív, kedves eladó, a vásárolt áru pedig tökéletes. Köszönök mindent. Az eladót szívből ajánlom!:)))) "Hecate70"

  • Gyorsabban ideért, mint a gondolat. :) Köszönöm szépen, nagyon szép a termék!  Szupergyors, pontos, megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek. "Evitta"

  • Gyönyörűséges. Köszönöm Köszönöm! ++++++++ "Betty-a"

  • Gyors, korrekt eladó, minőségi áruval. Minden rendben, mint mindig! :) "Giorgio2"


További vevői vélemények itt >>

 

garanciális ikonok
Lájkolj minket!