Banánlevelek - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld

Szín
Többszínű
Esernyő
automata hosszúnyelű
10.990 Ft
Gyártó: von Lilienfeld
Gyártó cikkszám: 5602A
Várható szállítás: 2022. szeptember 30.
Szállítási díj: 1.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Ezzel a banánleveles ernyővel te is a dzsungelben érezheted magad. Hidd el, kedved támad minden pocsolyába beleugrani. Ez az ernyő kihozza a pajkosságot belőled! Egy igazi designer esernyő, amellyel színesebbé teheted az esős napokat! Legyen esős, vagy épp napos az időjárás, a Von Lilienfeld esernyői minden körülmények között védelmet nyújtanak.

DESIGN & MOTIVUM: Nem jó ötlet banánlevélkel megvédeni magad az esőtől? Ezzel a rendkívüli motívumú esernyővel a kívánság szinte teljesül. A képen a banánfa nagy levelei láthatók friss zöld színükben. Esős időben is érezd jól magad egy ilyen egzotikus és ugyanakkor elegáns kiegészítővel

 

MIÉRT MOTÍVUMOS ESERNYŐK? A motívum vonzza a figyelmet. A kedvenc motívumod mutasd meg a világnak. Néha jó bemutatni valamit önmagunkról

 

100% poliészter

Hosszúnyelű esernyő

Típusszám: 5602A

 

MINŐSÉGÜNK: Gyors automatikus nyitás, gombnyomással egyszerűen kinyílik, ezért egy kézzel működtethető. A rögzítőszalag ugyanolyan anyagból / kivitelben készül, mint az esernyő takaró, és nyomógombbal bezárható. Esernyő átmérője: 100 cm, rúd hossza: 88 cm, súlya 400g; Stabil és szélálló: Különösen robusztus és szélálló az üvegszál oszlopoknak köszönhetően. 
 

Borító: 100% poliészter , 100% eső és 95% UV védelem

 

KINEK AJÁNLJUK: Kifinomult ízlésű divat- és művészettudatos hölgyeknek vagy a divat- és művészettudatos úriembereknek.Szeretnéd, ha kényelmesen magaddal tudnád vinni a táskádban? Akkor választ ezt a mintát összehajtható változatban!

100% esővédelem, és ami igazán fontos: 95% UV védelem is!

Az esernyő öltöztet, legyen veled mindenkor! 

Automata nyitómechanizmus!

A nyél anyaga
: feketére színezett fa

A markolat anyaga: feketére színezett fa

Ernyő anyaga: 100% poliészter

Esernyő átmérője:
 100 cm

Nyél hossza
: 88 cm

markavonal_hu von Lilienfeld
Minta Logós
Stílus Design
Súly 400 g
Típus Hosszúnyelű automata

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.