Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Termékek Menü

Férfi teniszcipő kínálatunk

A tenisz az egyik olyan sportág, amelynél rendkívül fontos, hogy a megfelelő felszerelésünk meglegyen hozzá. A jó teniszcipő pedig nem csak kényelmessé és kellemessé teszi a sportolást, de segít az állóképesség, az agilitás és a sebesség növelésében is.

Nézet:
Rendezés:

A teniszhez kialakított cipő egészségügyi szempontból is rendkívül fontos, hogy megvédjük ízületeinket és a játékutat se rongáljuk. A tenisz összetett sportág, összetett mozgást igényel a testtől, a lábaktól, összehangolt mozgást igényel az egész test részéről. Ez az jelenti a teniszcipő szempontjából, hogy annak támogatnia kell minden mozgást: előre-hátra, oldalirányú mozgásokat, az ugrásokat, futást, kitörést és biztonságosan kell, hogy a teniszező végrehajtsa benne.

Tenisz közben gyakran váltunk irányt, méghozzá nagyon gyorsan, sokszor megállunk és sokszor hirtelen indulunk el – a teniszcipő fejlesztésének lényege, hogy mindezt kibírja, és hosszú időn keresztül védje a lábat. Sok szempontot kell figyelembe venni ha teniszcipőt vásárol: elsősorban figyelembe kell venni a játékstílust, a pálya talaját, de a láb típusára is nagy figyelmet kell fordítani. A teniszcipő olyan anyagból készül, amely rendkívül erős és merevebb is, mint például a futócipő. A talp kialakítása segít stabilan a pályán maradni, az elbotlás és a megcsúszás veszélye sem áll fenn a megfelelő teniszcipőben. Ezeket a cipőket nagy odafigyeléssel készítik, megerősítik a megfelelő részeket, hogy azok minden játékkörülmény között kiválóan megfeleljenek.

Kereső
Cipő méret
Anyag:
100% eredetiség
Árukereső értékelések
Vásárlóink írták rólunk
  • Szupergyors, segítőkész partner, a termékleíráshoz híven minőségi, márkás, EREDETI nagyon szép termékkel, nagyon kedvező áron! A tegnap megrendelt cipőt már ma délben a kezemben tartottam!!! Sokan példát vehetnének róla!!! Maximálisan elégedett vagyok! Szívből ajánlom mindenkinek!!!! Csak +++++++++! Még biztosan találkozunk! :) Köszönöm! "Mrencsi"

  • Az adásvételről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, minden tekintetben. Gyors, korrekt, kommunikatív, kedves eladó, a vásárolt áru pedig tökéletes. Köszönök mindent. Az eladót szívből ajánlom!:)))) "Hecate70"

  • Gyorsabban ideért, mint a gondolat. :) Köszönöm szépen, nagyon szép a termék!  Szupergyors, pontos, megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek. "Evitta"

  • Gyönyörűséges. Köszönöm Köszönöm! ++++++++ "Betty-a"

  • Gyors, korrekt eladó, minőségi áruval. Minden rendben, mint mindig! :) "Giorgio2"


További vevői vélemények itt >>

google-site-verification: google1261ebeeca4d10bf.html

garanciális ikonok
Lájkolj minket!