Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ Rendben
Termékek Menü

Miért fontos a sportruházat?

A sport rendkívül fontos manapság és nagy figyelmet is fordítanak a szakemberek arra, hogy felhívják a figyelmet a sport fontosságára. A napi mozgásigény kielégítése nem csak azért fontos, hogy alkatunk megfelelő legyen, tehát hogy vékonyak legyünk, hanem az egészség szempontjából is nagyon lényeges. A sport azért fontos, hogy testünk és szellemünk is megfelelően működjön, hogy harmóniában működjön test és lélek, hiszen szervezetünk egy bonyolult rendszer, amely megfelelő működéséhez a sport is hozzátartozik.

A megfelelő sportág kiválasztása mellett hangsúlyt kell fektetnünk a sportruházat kiválasztásának fontosságára is. Nem mindegy ugyanis, hogy ki milyen sportot űz és hogy azt milyen ruhában teszi azt. A megfelelő sportág kiválasztása általában testalkattól függ, és természetesen azt is figyelembe kell venni, hogy mit kedvel az illető, hiszen hiába mondják valakinek, hogy magas, miért nem kosarazik, ha éppen az a valaki nem kedveli a labdajátékokat, és sokkal testhezállóbbnak érzi a jógát.

A sport kiválasztásánál figyelembe kell venni elsősorban hogy mit kedvel az illető, hogy milyen fizikai és testi kondícióban van. Egy szívbetegtől sem várhatjuk el, hogy fusson napi szinten, számára inkább valami nyugodtabb testmozgás ajánlott. Az is fontos, hogy az edzéseket ne kezdje nagyon nagy számban, ezért lassan szoktassa hozzá szervezetét a mozgáshoz. A sportruházat azért is fontos, mert egyszerűen kellemessé tehetjük benne a mozgást, és ha jobban érezzük magunkat a mozgás közben, akkor nem fogjuk kínként és teljesítményként, kötelezőként megélni a mozgást. Ez azért fontos, mert a mozgást úgy kell megélni, hogy az jó érzés legyen, így kellemessé válik és egy idő után rutinszerűvé is. Inkább az fog hiányozni egy idő után, ha nem sportol az ember. A sportruházatnak más fontos előnyei vannak mint, hogy jól érezzük benne magunkat.

Ilyen például az, hogy a sportruházat képes elszívni az izzadságot, ám mégsem engedi azt ki. Ez azt jelenti, hogy testünk nem lesz vizes, tehát nem vagyunk kitéve a megfázás veszélyének, és az izzadság nem okoz kellemetlen kiütéseket, bőrirritációt stb. A sportruházat általában olyan kialakítású, hogy szellőzik, ám mégsem fázik benne az ember. Tehát a testnek engedi a természetes szellőzést, mégis melegen tartja azt. Fontos, hogy jó méretű sportruházatot válasszunk, és hogy például a sportcipő a sporthoz megfelelő legyen. Csak így érhetjük el, hogy élvezzük a testmozgást és könnyebben induljunk neki a napi mozgásnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Árukereső értékelések
100% eredetiség
Vásárlóink írták rólunk
  • Szupergyors, segítőkész partner, a termékleíráshoz híven minőségi, márkás, EREDETI nagyon szép termékkel, nagyon kedvező áron! A tegnap megrendelt cipőt már ma délben a kezemben tartottam!!! Sokan példát vehetnének róla!!! Maximálisan elégedett vagyok! Szívből ajánlom mindenkinek!!!! Csak +++++++++! Még biztosan találkozunk! :) Köszönöm! "Mrencsi"

  • Az adásvételről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, minden tekintetben. Gyors, korrekt, kommunikatív, kedves eladó, a vásárolt áru pedig tökéletes. Köszönök mindent. Az eladót szívből ajánlom!:)))) "Hecate70"

  • Gyorsabban ideért, mint a gondolat. :) Köszönöm szépen, nagyon szép a termék!  Szupergyors, pontos, megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek. "Evitta"

  • Gyönyörűséges. Köszönöm Köszönöm! ++++++++ "Betty-a"

  • Gyors, korrekt eladó, minőségi áruval. Minden rendben, mint mindig! :) "Giorgio2"


További vevői vélemények itt >>

google-site-verification: google1261ebeeca4d10bf.html

garanciális ikonok
Lájkolj minket!